Events

28 januari 2020: Nieuwjaarsborrel HI | RAMLAB

Rotterdam

U bent van harte welkom voor de nieuwjaarsbijeenkomst, die op 28 januari in Rotterdam georganiseerd wordt door HI en RAMLAB. HI voorzitter André Boer introduceert het HI programma voor 2020. Daarna geeft Vincent Wegener, Managing Director van RAMLAB, een interessante rondleiding waar hij u onder meer vertelt over WAAM (Wire Arc Additive Manufacturing) als snelle en hoogwaardige methode voor 3D-metaalprinten met lastechnologie. Natuurlijk is er aansluitend de gezellige borrel waar u uw netwerk een goed nieuwjaar kan wensen.

Lees verder

10 februari 2020: Samen Slim: succesvolle innovaties in de maritieme maakindustrie

Dordrecht

Innovatieve productietechnologie om sneller, efficiënter en duurzamer schepen te bouwen. Daaraan hebben Scheepswerf Slob, De Waal en Valk Welding de afgelopen drie jaar gewerkt, samen met Fieldlab Smart Industry de Duurzaamheidsfabriek en het ROC Da Vinci College. Op 10 februari delen we de resultaten rond de digitalisering en robotisering van de productie van enkelstuks/maatwerk en rond de borging van vakkennis, de aansluiting onderwijs-beroepspraktijk, de duurzame inzetbaarheid van medewerkers en het aantrekken van een nieuwe generatie jonge professionals.

Lees verder

31 maart 2020: ZIE 2020, hét jaarevent voor de high-tech industrie in West-Nederland

Dordrecht

Bezoek op 31 maart het jaarcongres ZIE van Holland Instrumentation. Toon uw mensgerichte technologie of bekijk op de innovatiemarkt die van anderen. Je hoort in de plenaire sessie meer over de voordelen en beperkingen van mensgerichte technologie. Tijdens de break-out sessies kun je hierover van gedachten wisselen. Je gaat naar huis met concrete ideeën over technologie die helpt om jouw huidige en nieuwe personeel sneller te laten leren, minder fouten te laten maken en gezond te houden. ZIE 2020 biedt jou de informatie om hier echt mee aan de slag te gaan.

Lees verder

17 maart 2020: Smart Industry Jaarevent 2020

Utrecht

Het Smart Industry Jaarevent 2020 vindt dit jaar plaats op 17 maart in de Jaarbeurs in Utrecht. Het event valt opnieuw in de week van Conferentie Nederland Digitaal. Het programma wordt begin 2020 bekend gemaakt, maar noteer voor nu alvast de datum in uw agenda.

Lees verder