Events

30 september 2019: Seminar Service Logistics Innovations in the High Tech Business

Eindhoven

This seminar on 30 September contains various interesting presentations by leading service logistic scientists, such as Henk Akkermans, Rob Basten and Matthieu van der Heijden. Together with high-tech companies like Océ, they translate their research into practice. This seminar is organised from the ProSeLoNext project.

Lees verder

4 oktober 2019: Denk mee met het Meerjaren Programma Sleuteltechnologieën voor Smart Industry

Zoetermeer

In het kader van de Kennis- en Innovatieagenda (KIA) Sleuteltechnologieën van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat wordt op dit moment een Meerjaren Programma Smart Industry ontwikkeld. Dit programma zal de komende jaren een belangrijke basis gaan vormen voor de ontwikkeling én toepassing van technologische oplossingen voor de digitale maakindustrie. Bedrijven en kennisinstellingen krijgen de gelegenheid om deze innovatieagenda mede vorm te geven, om op basis daarvan innovatieprogramma’s op te zetten, die innovatieve en technologische doorbraken voor de Nederlandse maakindustrie kunnen realiseren.

Lees verder

24 t/m 26 september 2019: Cross-border Event Digital Industry

Eindhoven

Na de economische missie onder leiding van Zijne Majesteit Willem-Alexander en Hare Majesteit Máxima aan de Duitse deelstaten Rijnland-Palts en Saarland afgelopen oktober, komt er nu van 24 t/m 26 september een Duitse delegatie naar Nederland. Deze zal ook bij het Cross-border event digital industry aanwezig zijn. Hoofdthema’s van het event zijn: smart factory, cybersecurity, data risk protection en digitalisering in de industrie.

Lees verder

8 oktober 2019: WCM Jaarevent

Cuijk

Het WCM Jaarevent over ‘De positieve impact van Onderhoud op de Energietransitie’ vindt dit jaar plaats op dinsdag 8 oktober van 13:00 tot 19:00 uur. Duurzaamheid en energietransitie staan overal volop in de schijnwerpers, maar de positieve impact van Onderhoud op de Energietransitie nog niet of nauwelijks. World Class Maintenance geeft met het komende WCM Jaarevent een heel andere kijk op de energietransitie door juist dit onderwerp te belichten.

Lees verder

15 oktober 2019: PDB NL – IDEA Summit 2019 bij Fieldlab Smartbase

Ede

‘Doen is het nieuwe denken’! Steeds vaker is dat de praktijk als het bedrijfsleven en Defensie samenwerken. Zij gaan uitdagingen samen aan, verenigen belangen, zetten middelen doelmatiger in en delen kennis. Zo werken beide partijen samen aan de Krijgsmacht van morgen en versterken zij de BV Nederland. Tijdens de PDB NL – IDEA Summit 2019 op 15 oktober van 15:00 – 20:00 uur wordt deze positieve beweging met u versterkt.

Lees verder

17 oktober 2019: DVC Jaarevenement 2019

Eindhoven

Tijdens het eerste jaarevenement van het Data Value Center – Smart Industry (DVC-SI) op 17 oktober 2019 komen ruim 100 mkb ondernemers uit de maakindustrie bijeen. Het DVC-SI is officieel per 2 juli jongstleden gestart, maar al in het voorjaar zijn de eerste activiteiten georganiseerd. Het DVC biedt brede ondersteuning aan bedrijven in de maakindustrie. Voor 17 oktober is een gevarieerd programma samengesteld om de laatste ontwikkelingen te bespreken, ideeën uit te wisselen en praktische toepassingen toe te lichten.

Lees verder

28 november 2019: Smart Region: Get ready to engage

Arnhem

Op 28 november 2019 organiseert de HAN wederom het jaarlijkse congres Onderzoek om Samen van te Leren. Dit jaar staat het congres in het teken van economische ecosystemen. Als ondernemer of organisatie maak je deel uit van een netwerk waar je de vruchten van kunt plukken, maar je moet ze wel weten te vinden: dus get ready to engage! Keynotes van Daan Roosegaarde & Maarten van Gils. Ga naar huis met een hoofd vol ideeën. En vooral veel inspiratie.

Lees verder