Data Value Center – Smart Industry

Ondernemingen helpen meerwaarde te creëren en concurrerender te worden met data, dat is het doel van het Data Value Center – Smart Industry (DVC-SI).

Wij ondersteunen ondernemers, beslissers en professionals met het optimaal inzetten van data: voor het optimaliseren van processen, de ontwikkeling van nieuwe diensten en verdienmodellen, en het versterken van de daarvoor benodigde kennis en competenties. Met onze onafhankelijke en laagdrempelige aanpak helpen we de Nederlandse maakindustrie in te spelen op de zich snel ontwikkelende data-economie en zo hun concurrentiepositie te versterken. Dat doen we door het bundelen en toegankelijk maken van kennis, kunde en samenwerkingsinitiatieven.

Het DVC-SI is een gezamenlijk initiatief van Brabantse Ontwikkelings Maatschappij, Brainport Development, Brainport Industries, FME, JADS, Koninklijke Metaalunie, Midpoint Brabant, REWIN, SURF en TNO, en wordt ondersteund door Provincie Noord-Brabant en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Lees hier het laatste nieuws over het DVC-SI

 

 

Ons aanbod

Data Quick Scan

JADS, partner van het Data Value Center, heeft de Data Quick Scan ontwikkeld. Met dit gevalideerde meetinstrument kan inzicht worden verkregen in waar een organisatie staat op het gebied van data science. Interesse? Vraag de DVC-SI Data Quick Scan vandaag nog aan.

Stuur mij de link

 

Voucher – voor uw eerste stap naar MeerWaarde met Data

De DVC-SI Data Value Voucher geeft u kosteloos recht op de Data Maturity Scan, een intake gesprek en een expert meeting. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op om de aanpak en voorwaarden te bespreken.

Vraag de Data Value Voucher aan

 

Events en activiteiten

Het Data Value Center Smart Industry organiseert regelmatig evenementen. We houden u graag op de hoogte van alle bijeenkomsten die binnenkort plaatsvinden, die later dit jaar worden georganiseerd  en de events die reeds hebben plaatsgevonden.

Bekijk alle events

 

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen het Data Value Center Smart Industry? Meld u dan via onderstaande button aan voor de nieuwsbrief. Ga naar het nieuwsbrief archief om alle verstuurde nieuwsbrieven terug te lezen.

Inschrijven

 

Contact mogelijkheden

Email en telefoon
datavaluecenter@smartindustry.nl
+31 (0)6 52 834 289
Maandag, dinsdag en vrijdag tot 12.00 uur

Postadres
Postbus 1182, 5602 BD Eindhoven

Bezoekadres
Brainport Industry Campus
BIC 1, 5657 BX Eindhoven

Trainingslocatie
JADS Mariënburg Campus
Sint Janssingel 92, 5211 DA ’s-Hertogenbosch

Volg ons op LinkedIn en YouTube

Via social media houden we u op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen het Data Value Center Smart Industry.

 

Of via de Data Value Center Smart Industry partners:

Tijdens het Smart Industry Jaarevenement op 18 maart 2019 gaven de oprichters van het DVC-SI met een informatiesessie de aftrap voor het nieuwe DVC-SI. Bekijk hier de presentatie en hier de quotes van onze partners.