Interactieve workshop ‘Slim aan de slag met de digitale toekomst van je bedrijf’

Elke ondernemer in de industrie zou moeten profiteren van de mogelijkheden om met digitalisering de productiviteit van zijn onderneming te verbeteren. Toch ervaren veel ondernemers dat het lastig is om het juiste pad uit te stippelen, een eerste stap te zetten en leveranciers en investeringsruimte te vinden.

In deze workshop, aangeboden door de Metaalunie en KVK – vanuit het programma Digitaal Ondernemen – delen succesvolle ondernemers hun digitale succesverhaal én hun valkuilen. Cruciale technologieën zoals procesautomatisering, robotisering, ERP, PaaS, Data en IoT passeren de revue. Maar ook hoe je medewerkers op het juiste niveau krijgt, hoe processen LEAN in te richten zijn en andere organisatiezaken.

Programma

15.00 uur Inloop met koffie en thee
15.30 uur Digitaal de toekomst in * (deel 1)
17.00 uur Pauze met een snack en mogelijkheid tot netwerken
17.30 uur Digitaal de toekomst in * (deel 2)
19.00 uur Afronding en aansluitend borrel

* In 7 programmablokken nemen succesvolle ondernemers en experts u holografisch mee in hun visie op de toekomst waarbij digitalisering van toepassing is.

Lees hier welke ondernemers en experts komen en schrijf u in!