Fieldlab bijeenkomst skills programma’s

Op 13 juni organiseert Smart Industry in samenwerking met Katapult en het Platform Talent voor Technologie exclusief voor de Smart Industry Fieldlabs de eerste bijeenkomst ten behoeve van het skills programma. In alle Fieldlabs wordt nieuwe kennis ontwikkeld, om daarmee te werken aan een toekomstbestendige technologische Smart Industry. In een aantal Fieldlabs wordt al heel mooi samengewerkt met het beroepsonderwijs en bereiken we (technische) studenten. Een veel grotere doelgroep vormen de huidige werkenden, die immers ook met nieuwe kennis en kunde aan de slag moeten.

Programma

  • Fieldlab Industrial Robotics, Rik Grasmeijer over het ontwikkelen van aanbod en het belang van certificering,
  • Smart Welding Factory, Jeroen Wevers over het ontwikkelen van skills-programma’s in samenwerking met bedrijven en beroepsonderwijs,
  • 3D Makers Zone, Herman van Bolhuis deelt zijn ideeën over het gezamenlijk vermarkten van het cursusaanbod,
  • En een quick scan naar beschikbare financieringsbronnen om skills-programma’s te ontwikkelen.

Aansluitend pakken we door en gaan we met elkaar pragmatisch aan de slag om tot succesfactoren en randvoorwaarden te komen voor het realiseren van een skills-programma. Het Fieldlab programma start om 13:00 uur en sluit rond 15:45 af met een borrel en de opening van het Fieldlab Techport.

Om het programma zo goed mogelijk voor te bereiden, verzoeken we u zich aan te melden voor deze bijeenkomst via deze link. Tevens kunt u hier aangeven of u ook voorafgaand en/ of aansluitend ook bij het Katapult programma (BBQ) wilt aansluiten. Mocht u zich hier al aangemeld hebben en de skills bijeenkomst willen bijwonen, meldt u dan alsnog (toch dubbel) even aan via genoemde link. De bijeenkomst vind plaats bij de Academy van Tatasteel: Rooswijkweg 61 in Velsen-Noord