Op maandag 23 april ging het Smart Industry Fieldlab Technologies Added officieel van start op de Hannover Messe. Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, was bij dit moment aanwezig en reikte het Smart Industry Fieldlabschild uit aan CEO van Technologies Added Rob Goossens en Mayko Slinkman van Chezz Partners. De staatssecretaris werd van tevoren verwelkomd op de stand waarna Goossens een toelichting op het Fieldlab gaf en meer vertelde over het Fieldlab als Hardwarefabriek voor startups. De staatssecretaris overhandigde het Fieldlabschild aan de hand van een Vitual Reality handschoen van Sense Glove, startup en partner van Technologies Added.

Over Technologies Added

Het Fieldlab Technologies Added is de eerste Shared Smart Factory met een gedeelde productielocatie voor Smart Manufacturing, incubators en dienstverleners. Daarnaast biedt Added ‘in-house’ faciliteiten voor Hogeschool Stenden en andere kennis- en opleidingsinstituten. Het Fieldlab laat je stappen in je fabriek van de toekomst zien en zet vol in op vernieuwing in de vorm van nieuwe samenwerkingsvormen, slimme sturing van productieprocessen, automatisering, verbinden van partners en het delen van faciliteiten en kennis.

Meer informatie

www.smartindustry.nl/26-technologies-added/

www.technologiesadded.com